Om Linds & Källmans

Linds & Källmans grundades redan 1988. Idag har vi mer än 30 års erfarenhet i branschen, och är både stolta och tacksamma över att fått förtroende från 8 000 nöjda kunder. 

Teamet hos Linds & Källmans består av kunniga experter. Vi jobbar med långsiktighet i tankarna, både vad gäller installation av värmepumpar som ska hålla i många år, och för att våra kundrelationer ska förbli starka!

Ledande kunskapscentrum för värmepumpar i Småland och Östergötland

Linds & Källmans är ett ledande kunskapscentrum för värmepumpar, energi och miljö i Småland och Östergötland. Vi har fått förtroende att leverera lösningar till 8 000 nöjda kunder genom åren. Det ser vi som ett kvitto på att vår strävan efter att leverera på topp verkligen ger resultat.

Våra kontor

Edit Content

Vårt kontor i Tranås

Metallgatan 3,
573 38 Tranås
Edit Content

Vårt kontor i Nässjö

Brogatan 19,
571 41 Nässjö
Edit Content

Vårt kontor i Vetlanda

Stortorget 1,
574 32 Vetlanda

Vi installerar värmepumpar i bland annat Tranås, Nässjö, Vetlanda

Våra certifierade medarbetare installerar och servar värmepumpar i både Småland och Östergötland. Linds & Källmans har tre IVT Center, på orterna Tranås, Nässjö och Vetlanda. Dessutom levererar vi värmepumpar och utför service på en rad andra ställen, i områden som Eksjö, Kisa, Ydre, Boxholm, Vadstena och Ödeshög – småländska höglandet och södra Östergötland.
IVT luftvärmepumpar

Det här lovar vi dig som kund

”Värmepump med garanti” betyder att du får både vårt Kundlöfte och en 10-årig garanti. Vi värderar ärlighet och tydlig kommunikation, något som också speglar sig i de kostnadsförslag som vi tar fram. Som kund kan du känna dig trygg med att du har koll på vad utgifterna blir. Inga otrevliga överraskningar på resans gång!

Vad innebär kundlöftet?

I vårt Kundlöfte finns alla rutiner och garantier nedskrivna. Förutom själva installationen av värmepump hjälper vi dig även med eventuella kontakter med myndigheter, och dokument som krävs för installationen. Vi gör även hembesök efter installationen för att kontrollera att systemet fungerar som det ska.

Jourservice garanterar fungerande värme i huset

Ett hem utan fungerande värme eller varmvatten kan snabbt bli till en mardröm, särskilt på vintern. Då finns dessutom risk för att huset fryser sönder om värmen är borta en längre tid.

Om oturen är framme så finns vi där för att ställa saker till rätta. Du kan kontakta vår jourservice varje dag, dygnet runt, för snabb hjälp. Vi har alltid minst en jourhavande servicetekniker i tjänst. Med ett serviceavtal så löser vi alltid problemet inom 24 timmar, också efter att garantitiden löpt ut.

Airx luftvattenvärmepump
Enkelt att sköta bergvärmepumpar

Vad tycker våra kunder?

Tack vare vår långa erfarenhet är vi ett stabilt företag med stark kompetens, något som många av våra kunder grundar sitt val på. Trygghet är viktigt när man gör en så pass stor investering som en värmepump till huset eller fastigheten.

”Tack vare vår erfarenhet, i kombination med vårt helhetskoncept där vi erbjuder service, jour, tillgänglighet och aldrig lämnar någon utan värme, känner sig våra kunder trygga med oss. Vi har hela lösningen och vi utför arbetet ordentligt. Det vet våra kunder om. När vi blir rekommenderade av kunder så är det just tryggheten de lägger vikt vid.” – Jan Wennberg, VD.

Värmepump med kvalitet från IVT Center

Vi säljer värmepumpar som tillverkats för att hålla hög kvalitet, vilket ger lång livslängd och maximal energibesparing. Vår historik med IVT som leverantör är lika lång som företagets existens. Vi har alltså gått hand i hand med IVT partner i 30 år, och det har sina fördelar.

Fördelarna visar sig internt tack vare att vår personal har en djup kunskap och förståelse för arbetet med värmepumparna. Men det finns också fördelar genom att samarbetet gagnar kunden på olika sätt i slutändan tack vare en stark relation och erfarenhet vad gäller just IVT:s värmepumpar.

Vi lever som vi lär

Vårt övergripande mål är att hela tiden göra det bästa för våra kunder. När vi projekterar och säljer värmepumpar är vår ledstjärna: Hur skulle jag vilja ha det själv?

Vår andra strävan är att vi ska leva som vi lär. Vi går inte hem om vi har kunder utan värme. Det präglar oss och påverkar vårt sätt att tänka varje dag. Vi ska ha det här tankesättet när vi kommer till jobbet och när vi går hem.

Boka service av IVT värmepump
Värmepumpar och vattenbrunnar

Miljö och hållbarhet – en naturlig del av Svanenmärkta värmepumpar

Våra värmepumpar är Svanen-märkta och därför de mest miljövänliga du kan välja. Att jobba med hållbarhet och miljö är lika viktigt som oundvikligt för oss. Det ligger i vårt uppdrags natur.

Klimatsmart – och smart för plånboken

En värmepump sparar både på plånboken, energiförbrukningen, och miljön. De här aspekterna är sammanflätade, och det känns extra bra att kunna spara pengar samtidigt som man är miljövänlig. Som kund får du både en ekonomisk vinst och hållbarhet i samma paket. Ofta kostar det att vara klimatsmart, men här kan man både investera och vinna både klimatmässigt och ekonomist.

Kontakta oss för rådgivning om värmepumpar

Har du frågor om värmepumpar, är intresserad av en installation eller service, eller har andra frågor? Mejla eller ring oss idag för att få rådgivning. 

Hembesök före installationen

Vi bokar alltid in ett hembesök före installation av en ny värmepump. Detta eftersom alla fastigheter, hus och villor har olika förutsättningar och behov. Dessutom är det viktigt att förstå vilka förväntningar och krav du som kund har.