JOURTELEFON: 070-393 81 62 mailbox@lindskallmans.se

Värmepump med garanti

 

Aldrig mer än 24 tim utan värme!

Störst i Sverige. Störst i Småland och Östergötland. Men Linds & Källmans verkliga storhet består i att du aldrig riskerar att stå utan värme – eller kyla – ens ett dygn. Förtroendet från 8 000 nöjda kunder är ett bra kvitto. Vår jourservice är vår huvudnyckel. “Värmepump med garanti” innefattar vårt Kundlöfte och vår 10-åriga garanti.

Linds & Källmans bedriver försäljning och service av värmepumpar i Tranås, Nässjö och Vetlanda. Sedan starten 1988 har vi installerat över 8 000 värmepumpar i ett distrikt som också spänner över Eksjö, Kisa, Ydre, Boxholm, Vadstena och Ödeshög. I praktiken betyder det att vi är ett av landets största kunskapscentrum för värmepumpar, energi och miljö.

Kontor Linds & Källmans

Vårt Kundlöfte
Våra offerter är skriftliga, raka och ärliga. Myndighetskontakter och alla dokument som krävs för installationen hjälper vi självklart till med. Vi har också rutiner där vi besöker dig efter installationen. Allt dokumenterat i vårt Kundlöfte för att säkerställa att du är trygg.

 

Ingenting åt slumpen
När du tar kontakt med oss är det första som händer att vi bokar en tid för hembesök. Husets utformning, hur ditt pannrum ser ut, hur ditt befintliga värmesystem är konstruerat och hur tomten är utformad spelar stor roll för vilken värmepump vi rekommenderar. Vi är också noga med att lyssna på dina krav och förväntningar på ditt nya värmesystem.

 

Vår kompetens är avgörande
Därför är Alla du kommer i kontakt med på Linds & Källmans är certifierade energiexperter enligt ehpa (Euorpean Heat Pump Association). Denna certifiering är den enda där teoretiska och praktiska prov är förlagda på högskolenivå. Inga svaga länkar, alltså!

 

Vår erfarenhet får du på köpet
I 30 år har vi på Linds & Källmans installerat och servat värmepumpar. En erfarenhet vi är stolta över. Det vi samlat på under 500 000 arbetstimmar får du ”på köpet”!

10 års garanti ingår alltid på villavärmepumpar
Inte nog med att produkterna ligger i framkant både vad gäller teknik och kvalitet. Som en extra trygghet ingår vårt fantastiska garantipaket med 6 år på värmepumpen och hela 10 år på kompressorn. Vårt enda krav är att värmepumpen servas av auktoriserad serviceverkstad vid två tillfällen under garantitiden. Inga försäkringar, inga självrisker, inga avskrivningar.

 

Svanenmärkt
Kraven för svanenmärkning sträcker sig i en obruten kedja från tillverkning till installation. Hittills har våra värmepumpar minskat koldioxidutsläppen med över 3 miljoner ton. Vi är idag ensamma om att klara kraven för svanenmärkta värmepumpar. Det är vi stolta över.

 

Om något oönskat inträffar
Att bli utan värme eller varmvatten är för de flesta helt oacceptabelt. Är det dessutom mitt i vargavintern löper huset också risken att frysa sönder Därför har vi alltid minst en jourhavande servicetekniker i tjänst. Du når oss dygnet runt, året runt. Har du serviceavtal fixar vi alltid värmen inom 24 tim, även efter garantitiden.

 

Certifiering och utmärkelser
Vi är certifierade (klass 1) av Incert enligt ISO/IEC 17020. Vi är ackrediterade av SWEDAC för trycksättning med gas. Vi är medlemmar i SKVP, Svenska Kyl- och Värmepumpföreningen. Vi är AAA-ratade. Vad det betyder i praktiken är att vi är trygga att göra affärer med.