JOURTELEFON: 070-393 81 62 mailbox@lindskallmans.se

En flexibel värmepump i åtta effektstorlekar.

IVT Geo är en värmepump med banbrytande teknik som minskar dina värmekostnader. Det viktigaste skälet att välja den är faktiskt storleken. Vi har tillverkat IVT Geo i åtta olika effektstorlekar, fyra med stående chassi och fyra med liggande. Du kan ansluta värmepumpen från flera håll, vilket ger dig en smidigare och enklare installation.

Vi kan sätta ihop en lösning som passar behoven för varje enskild fastighet. Och eftersom du betalar för precis det du behöver blir investeringskostnaden lägre, och besparingen högre.

 

Ny teknik.

IVT Geo är utvecklad i en ny teknik för att generera värme och varmvatten till lägsta möjliga kostnad. Vi har uteslutande använt oss av de senaste komponenterna för att skapa en värmepump med högsta möjliga prestanda. IVT Geo har fått en ny kylkrets, en tandemkompressor och asymmetriska värmeväxlare. Dessutom är det den första värmepumpen med insprutningsteknik och kylkretsen styrs av en nyutvecklad mjukvara (RMC-Refrigerant Management Control) för optimal driftsekonomi.

Varmvattenproduktionen har också utvecklats för att möta högt ställda krav. Samtliga modeller ger en framledningstemperatur på 68 grader oavsett effektuttag – i princip behövs ingen tillskottsvärme alls. IVT Geo är en högeffektiv fastighetsvärmepump med bibehållet höga COP- och SCOP-värden oberoende av effektuttag.

 

5 års garanti.

Våra värmepumpar för fastigheter har 5 års garanti. Garantin ingår som en del i en serviceplan som säkerställer kvalité, funktion, besparing och livslängd. Se all information här

Våra referenser

Bestorp serviceboende

Naturskönt med endast ett stenkast till Stora Rängens vatten ligger Bestorps Trygghetsboende. Här inryms ca: 20 lägenheter tillsammans med förskolans tre avdelningar; Hammaren, Spiken Och Tumstocken.

Himmelsby

För makarna Rakel och Lars-Göran Gustafsson är ständig utveckling synonymt med vardag. Parollen “Anläggningen som överraskar” beskriver både den befintliga verksamheten och den ständiga förändringen. 

Kaniken

Mitt i stadskärnans cenrum ligger den charmiga och välskötta fastigheten med sina 50 lägenheter och flertalet attraktiva kommersiella lokaler.

Nygatan

Mitt i centrum ligger 12 nybyggda lägenheter fördelade på tre huskroppar. Värmecentralen är placerad i en fjärde byggnad som inrymmer förråd åt boende och fastighetsskötare.

OEM

I Tranås, på industriområdet Höganloft, ligger OEM´s hypermoderna logistikcenter. Fastigheten byggdes 2010 och 2019 fördubblades ytan med en tillbyggnad på dryga 5000 m².

Skobes Kisa

En total renovering och total modernisering. Skobes anläggning i Kisa har fått ett rejält ansiktslyft. Bilhallen går helt i linje med Volvos moderna modellprogram och både serviceverkstad och däckverkstad är numera toppmoderna.

Timmerö

Alldeles intill Svartån uppför Boxholmshus 8 st. parhus med 2 lägenheter i varje byggnad. Husen är belägna i natursköna omgivningar och förses med klimatsmart uppvärmning.