En värmepump för varje behov

Vi på IVT Center erbjuder dig ett av marknadens bredaste utbud av värmepumpar. Fyllda med den senaste tekniken som kombinerar effektivitet, miljöhänsyn och ekonomi. Här har vi delat in pumparna efter olika värmekällor, allt för att göra det enklare för dig att hitta.

aero-luftvarmepump.jpg

Luftvärmepumpar

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, om du inte har ett vattenburet värmesystem.
airx-luftvatten.jpg

Luft/vattenvärmepumpar

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vattenvärmepump. Kräver varken borrning eller grävning.
vent-402.jpg

Frånluftsvärmepumpar

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.
ivt-kampanj-bakgrund.jpg

Bergvärmepumpar

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus.
Ovanligt badvänliga pooler med poolvärmepump

Pooler och poolvärme

Har du pool sedan tidigare? Vi kan hjälpa dig att uppgradera till en ny nivå, oavsett om du är ute efter tekniska detaljer, snyggare design eller smarta tillbehör.

Vi installerar värmepumpar i bland annat Tranås, Nässjö, Vetlanda

Våra certifierade medarbetare installerar och servar värmepumpar i både Småland och Östergötland. Linds & Källmans har tre IVT Center, på orterna Tranås, Nässjö och Vetlanda. Dessutom levererar vi värmepumpar och utför service på en rad andra ställen, i områden som Eksjö, Kisa, Ydre, Boxholm, Vadstena och Ödeshög – småländska höglandet och södra Östergötland.

Värmepump med kvalitet från IVT Center

Vi säljer värmepumpar som tillverkats för att hålla hög kvalitet, vilket ger lång livslängd och maximal energibesparing. Vår historik med IVT som leverantör är lika lång som företagets existens. Vi har alltså gått hand i hand med IVT partner i 30 år, och det har sina fördelar.

Fördelarna visar sig internt tack vare att vår personal har en djup kunskap och förståelse för arbetet med värmepumparna. Men det finns också fördelar genom att samarbetet gagnar kunden på olika sätt i slutändan tack vare en stark relation och erfarenhet vad gäller just IVT:s värmepumpar.

Miljö och hållbarhet

En värmepump sparar både på plånboken, energiförbrukningen, och miljön. De här aspekterna är sammanflätade, och det känns extra bra att kunna spara pengar samtidigt som man är miljövänlig. Som kund får du både en ekonomisk vinst och hållbarhet i samma paket. Ofta kostar det att vara klimatsmart, men här kan man både investera och vinna både klimatmässigt och ekonomist.