JOURTELEFON: 070-393 81 62 mailbox@lindskallmans.se

Vi är Linds & Källmans!

Om Jan
Företagets bildsköne VD. Ansvarar för Linds & Källmans administration. Gillar fakturor och kalkyler. Vill gärna vara med och räkna på allt. Med ett förflutet på IVT:s service- och utvecklings-avdelning besitter han en teknisk kompetens som han döljer med omsorg. Lite gnällig. Vill alltid få som han vill men får det sällan. Janne tycker det räcker att han själv är envis, det behöver ingen annan vara! Han ifrågasätter om tiden är lika för alla, vissa har inte 60 min/timme.

Motto: Vindrutan är större än backspegeln, se framåt!

Om Annika
Fantastisk kvinna med en ängels tålamod. Ekonom med karaktäristiskt drag av entreprenör.
Annika är allergisk mot avvikelser, 1 öre kan utlösa nysningar!  Hon ser helt enkelt till att företaget fungerar och att det som skall göras blir gjort.
Regerar enhälligt i en mansdominerad värld. Rättvis och ärlig.
Det är oftast Annika du möter när du ringer till oss.

Motto: Den som lyckas lura mig får en extra semestervecka!

Om Henrik
Alias ”mannen i fårhagen”.

Rejäl, rekorderlig, kunnig är ord som de flesta använder om Henrik. Henrik har tidigare arbetat med kvalitet och tester av värmepumpar. Nu ansvarar han för Linds & Källmans garanti- och avtalsservice. På fritiden fuskar Henrik på sin gård där fåruppfödning är huvudsysslan.

Måtto: Du som medvetet fuskar har tappat stor del av det förstånd du föddes med.

Om Gustav
Jokern vid frukosten hos Linds & Källmans! Gustav är examinerad energitekniker. En kompetens som ligger helt rätt i verksamheten. Gustav har ett stort självförtroende som bottnar i allt han kan. Gustav trivs bäst när händerna är riktigt smutsiga. En ledig stund tillbringar han gärna i verkstaden.

Motto: Den som segrar han vinner!

Om Jens
Tranås – Göteborg – Tranås. Vår egen hemvändare med det stora hjärtat! Efter en tid som service- och underhållstekniker “ramlade” Jens över till försäljning och projektering. När du träffar Jens så förstår du ganska snart att den bästa lösningen är lika viktig för honom som för dig! På lediga stunder gillar Jens att leta efter sin golfboll.

Motto: Den som hjälper andra behöver sällan be om hjälp!

Om Christer
Stabil flexibel säljare som dyker upp där du minst anar. Gillar att vara med där det händer, helst i arbetsbyxor med rörtång och motorsåg. Christer har skogshuggare, brunnsborrare och krögare på merit-listan. Håller alltid sitt ord och skapar ordning i leden. Allas kompis. Christer har ett förflutet som framgångsrik skidåkare och orienterare, -en sann atlet. Numera blir det bara någon enstaka mil i skogen när lusten faller på. Alltid stark – endast svag för skumtomtar!

Motto: Jag kan försätta berg, bara dom är lagom stora.

Lars-Göran Källman

kallman@lindskallmans.se

Om Lars-Göran
Ansvarar för all planering av service/installationsarbeten. ”L-G” har också ett övergripande ansvar över våra ”kyl-kunder”. Som spindeln i nätet är han korad till företagets absolut största telefon-missbrukare. Trivs mest med många järn i elden. Ser aldrig hinder eller problem. Fördriver gärna tiden med en bra film, helst med Nicole Kidman. Lars-Göran kan beskrivas som trevlig, social eller översocial. Välj själv! Om telefonnätet ligger nere tillbringar han gärna en stund på sjön Sommen.

Motto: Även det som inte glimmar kan faktiskt vara guld.

Om Håkan
Håkans bredd är imponerande. Inte bara över axlarna. Håkan är en av få som utbildat sig till ”Installatör av energieffektiva system”. Med ett förflutet på IVT´s fastighetsavdelning och en stor portion noggrannhet är han svårslagen! Månskensbonde och fotbollsspelare som inte accepterar nederlag.

Motto: Se upp, det är inte alltid folk tar dig för ditt inre.

Om Rasmus
Rasmus är utbildad inom både kylteknik och ventilationsteknik. Hans styrka, förutom överarmarna, ligger i bred kompetens & systemförståelse. Rasmus är företagets trend-expert tillsammans med Gustaf. Rasmus är den ödmjuke lagspelaren som ställer upp, oavsett vad som krävs. På sin fritid hänger han med familjen, när familjen sover hänger han på gymmet!

Motto: Att försätta berg låter omöjligt, kanske för att så få försöker!

Om Henrik
Henke kommer från IVT/Bosch där han haft flera roller inom värmepumpar/teknik. Erfarenhet är ingen bristvara då han arbetat i över 20 år med våra maskiner. Frågar du Henrik så är värmepumpar och dansbandsveckan i Malung det bästa som finns!

Motto: Kom igen katten – det svänger ju!

Om Kjell
Ordning och reda är honnörsorden! Du märker ganska snart att Kjell gillar sitt arbete. Att räkna är att leva – att chansa är att dö en smula! Han har all information i tabellform. Kopplar inte av förrän alla är nöjda. Ingen kommer ihåg vad Kjell gjorde innan han började med värmepumpar. Hittar till alla kunder utan karta. (Vägbeskrivning i tabellen) En ledig sommardag tillbringar Kjell i sin segelbåt, en vinterdag på nyvallade skidor. Resterande tid hos kund eller på kontoret.

Motto: ”Slumpen” är det påhittade ordet som ursäktar resultatet av oreda.

Om Patrik
Välväxt kyltekniker som behärskar det mesta inom Värme, kyla, ventilation, VVS och el. Rationell problemlösare som säger som det är. Patrik jobbar mycket med våra större industrikunder. Löser hellre problem än korsord och lämnar inget åt slumpen. Patrik hittar till vilken hockey-hall som helst med förbundna ögon!

Motto: Jag kan fixa allt, där med har jag inte alltid lust.

Om Jörgen
Ydres representant i Linds & Källmans service-flotta! Jörgen, som i vuxen ålder skolat om sig från biodlare till kyltekniker, är en stadig klippa på berg och luftvärmepumpar. Surar aldrig! Orädd. Har det lilla extra när det gäller att ”få till det” Enligt egen utsago är han en hejare på sportfiske, dock har ingen närstående fått se eller smaka på fångsten!

Måtto: Kan han, kan jag.

Om Marcus
Specialist på värmepumpar och reglersystem. Envisheten personifierad, ger aldrig upp, allt går att lösa. Kommer aldrig hem i tid. Marcus har tidigare arbetat på IVT:s serviceavdelning med allt som rör värmesystem. Hugger ved i smyg! Skall ta en fisketur så fort han får en lucka…

Motto: Klär du ut dig till stålmannen bör du tåla lite stryk.

Robin Israelsson

robin@lindskallmans.se

Om Robin
Linds & Källmans Norrman! Efter några år som köle-gutt i Norge så längtar man hem igen. Robin behärskar det mesta – kallt eller varmt, stort eller smått, svenska eller norska! Finns det nördar i vår bransch så har vi nog en här…

Motto: Spekulera inte – ta reda på fakta!